Cum se prepara spanacul?
Postat in
Mancaruri cu legume


Ingrediente:
- 400 g spanac congelat- 3- 4 catei de usturoi tocati fin
- 50g unt
- 3-4 linguri apa
- 1 lingura bulion
- 1/2 lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare
Atentie! Daca ai spanac proaspat urmeaza reteta de aici! Diferenta este ca spanacul proaspat trebuie oparit inainte sa-l gatesti.
1. Intr-o oala potrivita sau o tigaie cu marginile inalte, topeste 50 grame de unt si caleste usturoiul tocat. Dupa numai un minut se adauga si spanacul congelat.
2. Se adauga 3-4 linguri de apa si una de bulion si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se asezoneaza cu sare si piper si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult (depinde cum iti place).
3. Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata si-l poti servi imediat!
Postat la: 31-01-2010 de
Te-ar putea interesa si...

Ultimele 5 retete
Comentarii (0)